Els propers 25 i 26 de maig es durà a terme la 2a Jornada d’Infermeria d’Urgències i Emergències del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermeres de Barcelona.

Una jornada oberta a tots els professionals (infermeres, metges i tècnics).

Aquesta 2a Jornada del Grup d’Infermeria d’Urgències i Emergències té com a objectiu principal mostrar com les infermeres d’urgències i emergències sortim de la zona de confort i treballarem en àrees molt diverses del món prehospitalari.

Amb experiències reals, els seus protagonistes ens explicaran la seva tasca en aquests àmbits que son tants diversos com l’assistència sanitària a bord d’un creuer, la coordinació i gestió de dispositius sanitaris preventius en grans esdeveniments, formar part del personal assistencial en grans produccions cinematogràfiques o donar assistència en zones conflictives junts amb altres cossos de seguretat i emergències.

La jornada també es centrarà en resoldre els dubtes més habituals en que ens trobem quan parlem d’ètica i legalitat en la infermeria d’urgències i emergències, aprendre com és l’actuació davant la persona atesa donant a cor aturat i la coordinació de tots els intervinents o l’assistència de la persona amb grans cremades des de diferents vessants professionals.

També coneixerem, d’una forma diferent, com actuar davant un Incident de Múltiples Víctimes intencionat.

En aquesta edició, cada assistent podrà realitzar tres tallers durant el matí de dissabte. Una oferta de tallers amb gran diversitat de temes realitzats per professionals de referència en el seu àmbit.

Accediu al programa complet de la jornada a la web del COIB aquí.