El proper 10 de maig tindrà lloc la 3a Jornada d’Infermeria d’Urgències i Emergències del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona sota el títol “Lideratge infermer de urgències i emergències“.

Aquesta 3a Jornada del Grup d’Infermeria d’Urgències i Emergències té com a objectiu principal mostrar com les infermeres i infermers d’urgències i emergències ens hem convertit en professionals capaços de ser líders i referents en aquest àmbit.

Amb experiències reals, els seus protagonistes ens explicaran projectes i experiències on les infermeres en són referents. Des de la Infermera de Pràctica Avançada en un gran hospital, passant per l’autonomia de les infermeres de CUAP fins la direcció i supervisió d’equips assistencials en emergències prehospitalàries.

La jornada també es centrarà en resoldre els dubtes més habituals que ens sorgeixen quan parlem d’aspectes legals en la infermeria d’urgències i emergències.

En aquesta edició, cada assistent podrà realitzar dos tallers durant la tarda del divendres. Una oferta de tallers amb gran diversitat de temes i realitzats per professionals de referència en el seu àmbit.

Tallers

Cada assistent podrà fer dos tallers.

 • Taller Ecocardiografia
 • Immobilitzacions adult
 • Immobilitzacions pediàtric
 • Guixos i embenats pediatria
 • Guixos i embenats adult
 • Control via aèria
 • Ventilació mecànica (invasiva i no invasiva)
 • Ecografia en urgències i emergències (Protocol Fast)
 • RCP Cardiocompresor (SVAE)
 • Taller sutures
 • aVR, la derivació oblidada

Premi “Lideratge infermer en Urgències i Emergències” a la millor comunicació

Presenta el teu projecte relacionat amb el lideratge infermer en l’àmbit de les Urgències i Emergències i guanya inscripcions a congressos i jornades.

 

La inscripció a la Jornada inclou: esmorzar, dinar, dos tallers i certificat.

Informació del programa i inscripcions

https://www.coib.cat/ca-es/col-legiades/formacio/formacio-del-col-legi/actualitzacions/jornades-seminaris/3a-jornada-del-grup-infermeria-urgencies-emergencies.html

 

Emergency Scape Room

Participa a la primera Emergency Scape Room. Un nou i divertit repte per al matí del dissabte on els més atrevits podran participar a l’Emergency Scape Room. Una aventura on 6 equips competiran per resoldre tots els escenaris amb una temàtica pura d’urgències i emergències en el menor temps possible.

6 escenaris i 20 minuts per resoldre cada escenari. Creus que ho podreu aconseguir? Habilitats físiques, mentals, de lideratge i de treball en equip seran necessàries per superar totes les proves.

Vine a passar un matí d’adrenalina, emoció i diversió amb nosaltres. Anima’t a participar!

L’equip guanyador s’endurà 300€! (30€ per persona en un xec-regal)

Horaris
9h – Benvinguda i creació dels grups
9:30h – Inici Scape Room
12:30h – Final Scape Room i coffee break
13h – Entrega de Premis

Més informació i inscripcions a l’Emergency Scape Room: https://www.coib.cat/ca-es/col-legiades/formacio/formacio-del-col-legi/actualitzacions/jornades-seminaris/3a-jornada-del-grup-infermeria-urgencies-emergencies/emergency-scape-room.html