Aquest matí el Comitè s’ha reunit amb la Direcció del SEM (Dr. Joan Sala i Sr. Roger Abada) on ens han informat de la nul·litat la convocatòria per defecte legal insubsanable.

Fundamenten aquesta nul·litat en la consulta que aquesta ha fet amb l’assessoria legal de la Funció Pública. La part social demana rebre el document de l’assessoria on s’explica aquest defecte legal.

La Direcció manifesta la seva intenció d’iniciar negociacions per decidir quan serà efectiu el canvi d’ubicació dels treballadors que havien canviat la plaça en el trasllat intern/canvi d’activitat/promoció interna.

Les diferents seccions sindicals del Comitè estan fent les consultes legals oportunes als seus assessors per tal de poder donar resposta a la problemàtica el més aviat possible. Per aquest motiu, us demanem paciència per poder donar resposta a totes les vostres consultes un cop tinguem més informació.

S’ha convocat a totes les treballadores i treballadors del SEM a una Assemblea Urgent el proper dimecres, 5 d’abril de 2017 a les 15:00 a la seu Corporativa de Motors.

Us encoratgem a acudir a l’Assemblea per tal de poder fer les vostres preguntes.