Tal com ja ha comunicat la Direcció del SEM i altres sindicats, el dimarts 16 d’abril es posa en marxa el procés de concurs de trasllats i promoció interna. A partir d’aquesta data, tota la documentació referida als llocs de treball, bases, temaris i requisits per tal de ser candidat/a la podreu trobar a l’Àgora.

Cal tenir en compte la data límit per la presentació de candidatures: 2 de maig de 2019. Tan sols es podran presentar a aquesta convocatòria les treballadores i treballadors amb contracte indefinit. L’Òrgan Tècnic de Selecció (OTS) està format per membres en representació de l’empresa i membres de la representació social, aquests últims tenen veu però no tenen vot.

La representació dels treballadors està formada pels següents delegats sindicals (el primer nom és el titular i la resta són els suplents):

Infermeres/rs
Esther Rodríguez
Adoració Balmaseda
Jose Navarro

Tècnics Emergències Sanitàries
Sanitago Castillo
Roger Espí
Rafael Macarulla

Metges/esses
Rafael Macarulla
Conrad Vila
Margarida Mercadal

Administració i Logística
Isabel Pujol
Parta Palací
Santiago Castillo

Podeu contactar amb ells per a resoldre els vostres dubtes i tenir suport en la presentació de la vostra candidatura.

En quant es publiquin les bases us podrem donar més informació sobre aspectes més tècnics a tenir en compte.
Tant l’Esther Rodríguez com l’Octavi Rodríguez estarem a la vostra disposició vía e-mail i telèfon per tal de resoldre dubtes i donar-vos suport en tot moment.

També us podem donar suport a través de l’app SEM 3.3, des de la plataforma Pregunta! o enviant un e-mail a pregunta@comitesem.org.