Apreciades companyes i companys,

Aquests darrers dies han estat especialment difícils per a tots nosaltres. El passat 1 d’octubre, Barcelona va viure un dia intens. La ciutadania i els serveis d’emergència vam viure una situació que mai haguéssim pensat que fos possible. Una acció policial agressiva que va acabar amb gran quantitat d’afectats, molt d’ells atesos per les nostres unitats.

Avui, diumenge 8 d’octubre, hem tornat a viure actituds incíviques cap als professionals del SEM i les nostres unitats per part de certes persones, que han increpat i dificultat l’activitat assistencial. Volem condemnar aquestes actituds i tota violència, vingui d’on vingui. L’odi, tan sols genera odi.

Volem agrair a totes les companyes i companys la feina feta en uns dies durs, tant el passat diumenge com avui. Heu demostrat una actitud lloable, sempre defensant els nostres usuaris en tot moment. Us animen a continuar actuant amb la màxima professionalitat i neutralitat i denunciar tota actitud incívica posant-la en coneixement dels comanaments del SEM.

Quedem a la vostra disposició.