El proper dijous, 12 de juliol a les 17:00, el grup de Tecnologia i Innovació del COIB durà a terme una píndola d’actualització on es parlarà sobre l’ús en salut de les xarxes socials des d’un punt de vista professional. Després es presentaran projectes tecnològics innovadors en salut i gaudirem d’un cocktail chill-out a la terrassa del COIB.

Programa

La irrupció de les noves tecnologies i els nous canals de comunicació, marquen l’inici d’una era on la relació entre les persones ateses i els professionals de la salut entra en un nou paradigma. La persona atesa està més informada que mai, però en ocasions infoxicada amb tantes opcions on buscar. El fet de fer servir les noves tecnologies en altres aspectes de la nostra vida, fa que quan ens posem en contacte amb els qui cuiden de la nostra salut, també volem utilitzar aquests nous canals. Les xarxes socials, la irrupció del llenguatge audiovisual i la tecnologia mòbil han arribat per quedar-s’hi!

En aquest eHealth OnTheBeach Xperience parlarem sobre les xarxes socials i els nous canals de comunicació utilitzats en salut de la mà d’Amalia Arce. Pediatra i responsable d’e-Salut de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona. Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries. Editora del blog Diario de una mamá pediatra. Autora del llibre del mateix títol publicat per l’editorial Grijalbo.

17 h Benvinguda i presentació
17.15 h Update en eHealth: xarxes socials i nous canals de comunicació en salut
18.10 h Project Showroom. Presentació de 5 projectes innovadors
19.10 – 20 h Còctel social a la terrassa del Col·legi

La inscripció és gratuïta i està oberta a tots els professionals del SEM (infermeres, tècnics, metges, personal d’administració…)

Informació i inscripcions