Ahir es va produir la publicació de la licitació per a la nova uniformitat dels professionals del SEM.

Durant els darrers mesos, la Comissió d’Uniformitat (grup de treball amb participació del Servei de Prevenció del SEM i dels Delegats de Prevenció per la part social) hem estat treballant per consensuar els requeriments tècnics d’aquest equipament personal, fent aportacions en relació al que consideràvem (tenint en compte les vostres aportacions manifestades en aquest blog tal com us vam demanar) haurien d’ésser aspectes a contemplar esencials per els treballadors.

D’inici , se’ns va fer constància que la participació dels representants dels treballadors era per aportar aspectes de millora tècnica de la uniformitat, en cap cas aspectes estètics o d’imatge corporativa ja que aquesta és potestat exclusiva de la Direcció del SEM.

Fa dues setmanes, en tenir coneixement parcialment de la proposta de disseny dels nous uniformes, l’Octavi i l’Esther vam enviar un e-mail a Direcció demanant que per aquest concurs, es tingués en compte la opinió de les treballadores i treballadors, bàsicament, perquè som els que hem de vestir l’uniforme i vestir-lo amb orgull.

L’uniforme ens representa, ens identifica com a col·lectiu.

Volem agraïr la feina feta per Salvador Cerezo i Mireia Campos que han estat oberts a tenir en consideració les aportacions dels representants dels treballadors en tot moment i les han aplicat de la millor forma possible.

En conèixer la proposta definitiva del disseny del nou uniforme, en poques hores, sou molts treballadors (tant del SEM com de les empreses adjudicatàries) que heu contactat amb nosaltres, entre sorpresa i estupefacció, per fer-nos arribar el vostre descontent amb la imatge decidida sobretot, de la que NO hem pogut opinar i que no ens en sentirem a gust.

La Direcció ens presenta un nou uniforme on es perd un color identitari i amb el que la població ja ens identifica: el color groc. A més de mantenir un color carbassa, que ens continua presentant un uniforme poc elegant.

Podeu veure el disseny de la nova imatge corporativa per als nostres uniformes aquí:

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/portalfileretrieving.pscp?reqCode=retrieveFile&docHash=2abe03781f1f79df5594fd051b7349e4&fileId=36570259&capId=206778&idTS=36550616

Tornem a demanar, ara de forma urgent, a la Direcció del SEM (i als responssables que han decidit el disseny de la nova uniformitat) que es reuneixin amb els representants dels treballadors per tal de fer-los arribar aquesta opinió.

Per aquest motiu, us demanem que ompliu la següent enquesta per tal de que ens feu arribar la vostra opinió sobre com voldríeu que fos la imatge de l’uniforme que voldríeu vestir.


 

Digues la teva! Fes-nos arribar la teva opinió omplint aquesta enquesta.

No sabem si la Direcció tindrà en compte la opinió de les treballadores i treballadors que aquí es reflecteixin, però volem enviar-li els resultats perquè puguin veure que els professionals també volem opinar sobre el disseny del nostre uniforme i esperem que recapacitin i ens tinguin en compte.

Et recomanem omplir l’enquesta des d’un ordinador i no des del mòbil per que puguis veure millor les imatges.

Fer enquesta