El divendres, 17 de novembre, es va dur a terme la 1a Jornada d’Infermeria d’Urgències i Emergències #EmergenciesCOIB del Grup del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Amb 250 assistents, durant tot el día van haver-hi diferents ponències i taules en les que es va debatre sobre la necessitat de formació especialitzada reglada, d’on venim, en quin punt estem i cap on camina l’especialitat i que s’està fent des de diferents organismes.

A més, els assistents van poder aprendre com es preparen diferents cossos d’emergències per fer front a Incidents de Múltiples Víctimes i catàstrofes. Sent la ponència de la tarda, la Taula “Atemptat de Barcelona: experiència dels professionals assistents” la que més interès va aixecar als medis informatius, que s’han fet ressò de la jornada i de les reivindicacions del col.lectiu.

Des de el Grup del COIB donen les gràcies a tots els assistents, ponents i entitats que van fer possible aquesta trobada i comenten que ja estan preparant la propera.

 

Aquí teniu les notícies publicades en alguns mitjans:

LaVanguardia (llegir notícia)

El Periódico (llegir notícia)

ABC (llegir notícia)