El Comitè Intercentres convoca a totes i tots els professionals del SEM a una mobilització el proper dimecres, 10 de maig a les 15:30 davant de la seu del CatSalut (Travessera de les Corts, 131-159).

¿Creus que no cal que hi vagis? ¿Creus que encara que hi vagis no canviarà res? Dons la història ens ha demostrat que les mobilitzacions han estat el darrer i definitiu pas per aconseguir allò que era just.

La Direcció va anular la nostra opció a:

  • que els interins puguin accedir a una plaça
  • poder fer un moviment intern amb totes les garanties de no perdre cap lloc de treball

El Comitè Intercentres defensa que no hi havia motiu per anular aquesta convocatòria de places i a més, fent-ho, la Direcció s’ha saltat un acord al que es va arribar per tal de poder signar l’actual conveni col.lectiu.

Pel carrer, a les oficines, a la CeCos, al magatzem, a les bases… tothom està molt enfadat, ens sentim estafats… doncs ara és hora de perdre la por i dir a la Direcció del SEM i als gestors del CatSalut que ja n’hi ha prou. Que volem allò que es va pactar. Ni més ni menys.

I ho hem de fer tots junts, anant el proper dimecres a fer-nos sentir, fer soroll, cridar i que ens vegin i escoltin. No som quatre gats sinó més de 700 treballadors emprenyats.


Porta una tassa doncs farem una xocolatada popular i aprofitarem per explicar a la ciutadania tot el que està pasant i la situació que el SEM i el CatSalut ens està fent viure.

 

Participa i fes difusió a la resta de companyes i companys, amics i familiars per WhatsApp, Facebook i Twitter. Utilitza el hashtag: #semallimit