Com ja sou coneixedors, el Comitè Intercentres va presentar sol·licitud d’inscripció de denúncia i promoció de negociació del VI Conveni Col.lectiu del Sistema d’Emergènces Mèdiques amb data 29 d’Octubre d’enguany.

Ben aviat es formarà la Plataforma/Comissió Negociadora. És per aquest motiu que volem que ens féu arribar qualsevol suggeriment envers el contingut del text, per tal de fer arribar aquestes propostes de modificació als representants socials que formaran part de la Taula de Negociació.

Som conscients que demanem un esforç considerable, però com ja heu pogut comprovar, som partidaris que tothom trobi un fòrum on poder expressar-se i amb la vostra participació crear un text que reculli les inquietuds i sigui reflex del que entre tots hem decidit que sigui el proper conveni col·lectiu. Volem recollir els vostres suggeriments de millora i presentar-los donant-li el format adient per poder incorporar-los a la negociació.

 

Com enviar les aportacions?

Pots fer-nos arribar les teves aportacions enviant-nos un missatge a través del sistema de contacte (https://pregunta.comitesem.org/hc/es/requests/new).

Si vols fer aportacions, canvis o suggeriments sobre el text del conveni, accedeix a la plataforma Pregunta! (https://pregunta.comitesem.org) i localitza el text del conveni sobre el qual vulguis suggerir canvis. Al final de la pàgina veuràs un espai on publicar Comentaris. Aquí pots publicar els comentaris a fer sobre el text del conveni. Tingues en compte que per poder publicar t’hauràs de registrar a la plataforma (al menú superior a “Iniciar sesión”)