Signa per demanar la continuïtat del VIR-0 de nit de Barcelona

Per facilitar la recollida de signatures iniciada per una treballadora del SEM (África De la Cruz), obrim aquest sistema on-line per a que totes les treballadores i treballadors poguem adherir-nos.

  1. Omple aquest formulari amb totes les dades.
  2. Un cop signat, rebràs un e-mail de confirmació que has de CONFIRMAR per tal que la signatura sigui vàlida.
  3. Gràcies!

https://widget.civist.cloud/?api_url=https%3A%2F%2Fapi.civist.cloud%2Ft%2Fb9581aa1-585e-48eb-a16d-7e1260af055a%2F#/RW1iZWRkaW5nOmRhNWRmMmE3LWZlMDQtNDVjNC1iMzdiLTAxYWNlZmVmOTMyMA==

 

Dr. Joan Sala
Gerent del SEM

Davant els rumors que han sorgit sobre la possible desaparició de la unitat YVIR-0, les professionals i els professionals del SEM no ens podem quedar de braços creuats i volem deixar de manifest el nostre total DESACORD amb aquesta decisió.

El YVIR-0 és una unitat indispensable de supervisió i suport a la resta d’unitats. S’ha convertit en un referent assistencial per a unitats SVA i SVB. Responsable al carrer les 24h com a suport de la CeCos.

Després de dos anys, creiem que està més que consolidada la seva figura i la tasca que fa aquesta unitat. Òbviament hi ha coses a millorar com en tots els serveis i projectes.

Tant la resta de cossos d’emergències (Policia, Bombers, Emergències Socials, etc.) com els diferents Caps de Guàrdia dels diferents centres de la xarxa sanitària de Barcelona, coneixen i valoren molt positivament la figura del VIR-0 i el paper tan important que duu a terme nit rere nit.

També ens sembla incomprensible que es qüestioni la necessitat de l’existència d’un comandament al carrer les 24h en un cos d’emergències com el Sistema d’Emergències Mèdiques, quan tots els altres cossos en disposen. Fins i tot altres empreses públiques com els serveis de neteja municipal, TMB, FFCC… disposen d’un responsable presencial durant les 24h del dia per qualsevol incident.

Per últim, i no menys important, ens OPOSEM a la pèrdua de tres llocs de treball (3 tècnics) que aquesta decisió comportaria.

Per tot això, els professionals i les professionals del SEM signem aquesta petició.