Avui, 30 de setembre i demà 1 d’octubre es duen a terme les proves que fan Bombers de la Generalitat de Catalunya per habilitar a les infermeres i infermers que vulguin poder accedir a les futures places que s’oferiran amb la integració del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) al SEM.

Com ja sabeu, tot aquest procés escapa a la supervisió dels representants dels treballadors donat que l’empresa ha mantingut amb el secretisme més gran aquest procés des del seu inici. Sense informar dels temps, ni del contingut de les proves ni tan sols de les places que s’oferiran ni en quin moment es farà aquesta oferta de places.

Ja són diverses les queixes que hem rebut per part de companyes i companys per diferents motius relacionats amb les proves i amb el procés en qüestió.

Per aquest motiu, us demanem que ens notifiqueu qualsevol problema o queixa en el transcurs de la realització de les proves així com de qualsevol problema en el procés d’habilitació.

Nosaltres estarem treballant per poder exigir més informació a la Direcció del SEM per poder fer la nostra tasca de representació de totes les infermeres i infermers davant un procés no gaire transparent.