A continuació us presentem els resultats de l’enquesta que hem dut a terme a través de la web per tal de conèixer la opinió de les treballadores i treballadors del SEM en quant a la proposta d’uniformitat que ha estat publicada en la licitació el pasat 1 d’octubre.

Aquesta enquesta ha estat motivada pel descontent general que s’ha fet palès amb els missatges i trucades que els professionals han fet als diferents membres del Comitè en relació a la proposta publicada. Per tal de poder tenir dades objectives i quantificables, vam demanar per e-mail a totes i tots els treballadors que donessin la seva opinió.

La resposta ha estat satisfactòria i ens ha permès tenir una primera impressió de la opinió general que ens servirà per presentar-la a la Direcció en les properes reunions amb el Grup de Treball que han estat sol·licitades per les diferents seccions sindicals del Comitè. Aquestes reunions no tansols es centraran en la proposta de colors del nou uniforme sinó -com ja han informat les diferents seccions sindicals- per saber els motius pels que no s’han seguit alguns dels requisits tècnics i de seguretat que s’havien pactat en el Grup de Treball.

Us mantindrem informats amb els resultats d’aquestes reunions.

Descarregar resultats en PDF

Podeu descarregar aquí els resultats de l’enquesta